židle TOPSTAR

Židle TopStar
Židle TOPSTAR -> TOPSTAR

HISTORIE FIRMY TOPSTAR

Jako pokračování podnikatelských aktivit založili v roce 1976 Michael a Christine Wagner firmu TOPSTAR GmbH. Již v 80-tých letech vstoupili do podnikání taky jejich tři synové Dr. Rainer Wagner, Michael Wagner a Peter Wagner a formovali tak společně od skromných začátků, jednoho z největších a nejmodernějších výrobců kancelářských otočných židlí v Evropě. Nabídka od Topstaru dnes sahá od kvalitních dětských židlí, přes moderní židle pro domácí kancelář ( Home Office ) až po kancelářské židle pro profesionální kanceláře velkých firem a veřejnou správu.

Vynalézavost a inovativní duch má u rodiny Wagnerů, majitelů bavorské firmy TOPSTAR, specialisty na otočné židle, dlouholetou tradici. Ta začíná již v roce 1949, kdy Moritz Wagner, otec zakladatele firmy TOPSTAR a dědeček současného mladého manažerského týmu, založil v místě současné firmy v Langenneufnachu, továrnu na výrobu dřevěných židlí. Jeho výrobky byly prodávány nejdříve prostřednictvím místního truhláře, později přes formující se německý obchod s nábytkem.
Vedle neustálého vývoje nových produktů a zlepšování výrobních technologií, se začal Moritz Wagner v 60-tých letech zajímat taky o oblast kancelářských židlí. S vynálezem kuželového spoje pro plynové písty otočných židlí, pak byl položen základ sortimentu pro další generace.

Rozvoj tohoto podnikání koncem 90-tých let byl ve znamení vývoje různých pohyblivých systémů pro sedáky a opěráky, které vytvořily revoluční změny v sezení na otočných židlích.
Je potvrzeno mnoha lékaři a prokázáno vědeckými lékařskými studiemi, že správná kancelářská židle může zdraví sedícího nejen udržovat, ale i podporovat. Tím dochází k potlačování nepříznivých účinků dlouhodobého sezení. Tento obrovský úspěch „nového způsobu sezení“ komentují Peter Wagner a Dr. Rainer Wagner takto: „nejpozději od roku 2015, nebude otázka při nákupu židle, zda se pohybuje, ale jak se pohybuje“.


FAKTA A DATA

  Rok založení: 1976
 
  Původ: WAGNER Stuhlfabrik 

 
  Majitel: Rodina Wagner

 
  Výrobní a skladovací plocha: 100.000 m2
 
  Výrobní kapacita: 10.000 kusů židlí za den

  Počet zaměstnanců: 500


Celkem 5 vysoce výkonných výrobních linek v Langenneufnachu dokáže za den vyrobit a kompletovat až 10 000 kusů otočných židlí v kvalitě „Made in Germany“. Spolehlivý logistický systém přesně připraví všechny vyrobené židle pro odeslání do celého světa. Nové modely a inovaci stávajících provádíme neustále ve spolupráci s renomovanými designery a konstruktéry. Všechny výrobky jsou průběžně přísně testovány v naší zkušební laboratoři, abychom mohli garantovat spolehlivé a kvalitní produktové série židlí.

 
Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies