židle TOPSTAR

Židle TopStar
Židle TOPSTAR -> DESIGN

DESIGN

Výrobky firmy TOPSTAR musí být "inspirativní", "moderní" a zejména "spolehlivé".

Pro firmu pracují renomovaní designéři pro tyto vlastnosti a jsou jejich představy produkt do našeho dokonalého procesu zpracování vývoje.

Thomas Walser (Švýcarsko) se snaží kombinovat atraktivní design s funkčností a tím ve svých produktech podporovat dynamické sezení a zároveň nabízet komfort a zábavu při jejich použití. Specialista v oblasti nábytkářského designu s mnohaletými zkušenostmi. Paul Brooks (Francie) se vyznačuje svou pružností, zdravým rozumem a láskou k detailu. 
 Jednoduchý design v kombinaci s vysoce kvalitními materiály jsou obchodní značkou Rainera Bachschmida (Švýcarsko). Jeho mimořádnou schopností je dát identitu tvarům.  Filozofií design studia Mutschler Winkler Design (Hans Winkler & Claude Mutschler / Německo) je nejlepší využití všech stupňů volnosti v rámci stanovených limitů. Pro kancelářský design je důležité najít rovnováhu mezi fascinací (okouzlením) z navrhování a zodpovědností vůči funkčnosti.
Peter Wagner, vnuk zakladatele firmy TOPSTAR, má vedoucí roli v designu výrobků již více než 20 let. Při vývoji nových produktů jsou jeho prioritami aktuální potřeby trhu a mezioborové trendy. Tyto faktory začleňuje do návrhů produktů a marketingových kampaní. (Jeho klíčové výrobky jsou S’Cool, Century, Open Art, X-Pander, Open Point). Rostoucí touha po kondice a zdraví jsou pro Christopha Weissera (Německo) výchozím bodem jeho práce. Jeho designové koncepty přinášejí nové nápady a jsou zaměřeny na to podstatné.
Rozvíjením trojrozměrně pohyblivého Body-Balance-Tec kloubu, Stephan Mayer (Německo) vynalezl systém dynamického sezení. Bez tohoto systému by již nebylo možné si sektor otočných židlí představit. Designér Justus Kolberg (Německo) žije v Hamburku a úspěšně spolupracuje s některými renomovanými firemi z celého světa. Četné národní a mezinárodní designérské ceny ukazují, že Kolberg-Design vždy dokonale zasáhne skutečný ducha doby.
  Günther Böhme (Německo) přišel s nápadem jak získat trvalý a příjemný masážní pocit během každodenní pracovní činnosti. Tohoto cíle dosáhl prostřednictvím propracovaného patentu pěnových válečků v opěradle.
     

 

 
Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies